Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/illmatec/public_html/wp-content/themes/illmate/header.php on line 1
WECAREABOUTHIPHOP Live! « ILLMATE Official
Dreamstation Online Mixing

WECAREABOUTHIPHOP Live!

07.2.2009 @ 4KM Party Center ILLMATE заедно с Niky I, SkilleR, Jamez Bongg и Harry Up ще се опитат да премахнат границите на съзнанието ви с концерт на 7 март /събота/ в „Парти център- 4КМ”. Събитието ще е промоция на първия официален продукт на ILLMATE – „WeCareAboutHipHop”. Компилацията вече завладя интернет пространството, а на самия концерт истинските ценители ще имат възможността да се сдобият и с оригиналния диск.

Програмата е ясна – всеки ще покаже най- доброто от себе си, а ние /публиката/, скачайки ще следим отблизо дали това наистина ще се случи. Организаторите са ни приготвили и „една-две” изненади. Една от тях е, че първите 200 човека, които влязат на концерта ще получат безплатно CD на „WeCareAboutHipHop”. По време на ивента за вашето добро настроение освен артистите, ще се грижат и момичетата на RedBull.

Началото е в 21:00, а входа 10лв. Предварителната продажба на билетите започва на 25 февруари и се осъществява с помощта на eventim.bg . Билети могат да бъдат закупени и от магазините М-свят, Germanos и Usit Colors или на място в деня на събитието.


Leave a Reply

*