Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/illmatec/public_html/wp-content/themes/illmate/header.php on line 1
ILLMATE on TOUR представят албума на WoshMc – “ANIMAL” « ILLMATE Official
Dreamstation Online Mixing

ILLMATE on TOUR представят албума на WoshMc – “ANIMAL”

Албума на WoshMc ANIMAL“ е факт и ще бъде представен по възможно най-добрия начин – с турне на целият ILLMATE WoshMc, FARS, Logo5, Ruth, DJ Dakstep в шест български града. Специален съпорт за целия трип ще бъде родният халюциноген – Jamez Bongg и синтезаторният циник World Premiere.

Турнето стартира на 30-ти април, а първата дестинация е Велико Търново. В концерта ще вземат участие местните „герои“ Sistah и Sensei. Следващият град в списъка е Русе. Клуб „Саундгардън“ ще е домакин на събитието, а датата е определено ключова – 1-ви май. Без ден почивка, на 2-ри май, Wosh Mc и компания гостуват във Варна. Морската столица отдавна чака това събитие, а пък „илмейтърите“ отдавна чакат да се изсипят в морската столица, така че само можем да гадаем какво точно ще се случи.

Адски фатален се очаква да бъде концертът в Бургас. Една от основните причини е, че и Нокаут ще вземат участие в събитието. За Ванките каквото и да се каже ще бъде малко, така че просто бъдете в Бургас на 3-ти май.

Разбира се няма как в цялото това безумно пътуване да бъде пропуснат Пловдив. Клуб „Фобия“ ще бъде домакин на събитието, а local support ще са Asian Detective&Zinnat и Riot&Cube.

Последната точка в турнето, колкото и неочаквано да звучи, е София. Това ще е и официалната промоция на албума на WoshMc – „ANIMAL„. Парти-център 4 КМ отново ще приюти ILLMATE, като датата е 5-ти май.

ANIMAL“ ще може да намерите на самите концерти, а по-подробна информация за разпространението и дистрибуцията на албума ще научите скоро на официалният сайт на лейбъла.

ЪПДЕЙТ! :

вход:
София – 10лв
..навсякъде другаде е 5лв.
начало: 22:00 навсякъде

за всички под 18г. : На входа ще има декларации които ще трябва да попълните с придружител над 18г. ( не е задължително придружителя да е роднина )
….и все пак е възможно в Русе да има проблем за под 18 годишните….соре

„Аnimal“ – 10лв. на концертите!

След официалната промоция албума на Wosh ще може да се намери в специализирани магазини в цялата страна, както и онлайн на цена 15лв.


Leave a Reply

*